Ana Moura cântă joi în România

Europa FM prezintă primul concert al artistei în ţara noastră.

Ana Moura va veni pentru prima dată în România, pentru a susţine un concert, pe 3 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală. Artista va mai concerta pe 5 octombrie la Teatrul Naţional din Timişoara şi pe 7 octombrie, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Ana Moura, cea mai iubită cântăreaţă de fado a Portugaliei, este cea mai tânără fadistă care a fost nominalizată vreodată la premiul olandez muzical Edison, iar pasiunea acesteia pentru acest gen muzical a propulsat-o direct în topuri.

Printre piesele cele mai cunoscute ale artistei se numără ‘Até ao Verão’, ‘O Fado da Procura’ şi ‘Leva-me aos Fados’.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului pot fi cumpărate la preţurile de 260 de lei (categoria VIP), 210 lei (categoria I), 180 de lei (categoria a II-a), 140 de lei (categoria a III-a), 100 de lei (categoria a IV-a).

În ceea ce priveşte concertele de la Timişoara şi Cluj-Napoca, tichetele pot fi cumpărate la preţurile de 190 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 130 de lei (categoria a III-a), 110 lei (categoria a IV-a), 80 de lei (categoria a V-a) şi 50 de lei (categoria a VI-a).