Amy Winehouse are succes şi după moarte

Official Charts Company a anunţat că fanii cântăreţei au cumpărat în ultimul an 1,2 milioane de copii ale celor trei albume lansate de Amy Winehouse în timpul vieţii.

La un an de la moartea artistei Amy Winehouse, albumele cântăreţei au succes în continuare. Fanii cântăreţei au cumpărat în ultimul an 1,2 milioane de copii ale albumelor lansate de Amy Winehouse, potrivit datelor prelucrate de Official Charts Company şi preluate de Mediafax.

Piesele semnate Amy Winehouse au revenit în topurile de specialitate la scurt timp după dispariţia ei, iar discul ‘Back to Black’ a ajuns chiar pe prima poziţie, la o săptămână după deces. Albumul a urcat pe primul loc în topul iTunes (vânzări online în format digital) în Marea Britanie, plus în alte 15 ţări.

Şi azi artista este difuzată de posturile de radio din întreaga lume, iar albumele continuă să ocupe un loc privilegiat în magazinele de specialitate.

Amy Winehouse s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, din cauza de abuzului de alcool, moartea ei fiind una accidentală.