Confidenţialitate

#Ameritat – Roxana: “E important să învățăm din orice lucru din jurul nostru. Doar așa putem produce o schimbare” | AUDIO

Dintre tinerii care au beneficiat de programul “Vreau în clasa a 9-a”, nu sunt puțini cei care au ajuns să lucreze învățământ. Astăzi o cunoștem pe Roxana, care s-a născut și a crescut într-un sat sărac din județul Dolj. După ce cu sprijinul celor de la World Vision a terminat liceul pedagogic, a ales să predea la clasele 1-4 într-un alt sat din județul ei. Doar că între timp, s-a mutat în Craiova și pentru a întoarce binele primit, Roxana face naveta dus-întors câte 140 de kilometri până la școala la care predă. Dar spune ea, elevii ei merită orice efort.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.