Confidenţialitate

#Ameritat – Robert: „Toți oamenii de succes pe care i-am cunoscut s-au realizat prin educație” | AUDIO

E greu să intri la facultate, dar și mai greu e să o termini. Conform datelor oficiale, România se afla anul trecut pe ultimul loc în Uniunea Europeană în privința tinerilor care au absolvit o facultate. La noi, procentajul este de doar de 25%, mult sub 40%, cât este media europenă. În România, lucrurile se complică și mai mult dacă tânărul respectiv vine din mediul rural. Dar chiar așa, unii sunt deciși să răzbească în viață, orice ar fi. Robert, de exemplu, este student în primul an la Medicină, la Iași. A intrat al doilea și spune el, a contat mult și faptul că a făcut parte din programul “Vreau în clasa a 9-a”, desfășurat de World Vision.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.