Confidenţialitate

#Ameritat – Andreea: “Orice copil are potențial. Dar cineva trebuie să investească în el, material și emoțional”

Pe lângă sprijin financiar, copiii din mediul rural mai au nevoie și de sprijin moral. Uneori, dacă li se insuflă curajul de a visa, reușesc singuri să compenseze lipsurile materiale. Astăzi o cunoștem pe Andreea. A făcut parte din programul “Vreau în clasa a 9-a” al celor de la World Vision și peste câțiva ani, va fi medic pediatru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.