Confidenţialitate

#Ameritat – Rodica: “Am învățat să nu renunț și am înțeles că educația te ajută să răzbești în viață” | AUDIO

Cât faceți pe drum, până la muncă? O oră? Poate două? Nu spune nimeni că e ușor, dar când vă e mai greu, gândiți-vă că în România sunt 430 de mii de copii care fac naveta pentru a merge la școală. O bună parte dintre beneficiarii programului “Vreau în clasa a 9-a”, al celor de la World Vision, se află sau se aflau în această situație. Și evident, naveta este doar unul dintre motivele pentru care mulți tineri din România renunță la școală. Astăzi o cunoaștem pe Rodica. Pe când avea 14 ani, călătorea zilnic 5 ore cu trenul pentru a merge la liceu. Acum, este profesoară de română și engleză și pentru a întoarce binele făcut, lucrează și la World Vision. Face tot ce poate pentru a determina cât mai mulți tineri să nu renunțe la școală.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.