Confidenţialitate

#Ameritat – Andreea: „Ajutorul extern este insignificant dacă nu crezi în tine” | AUDIO

Dintre cei aproape 4.000 de copiii care au fost sprijiniți să termine liceul prin programul “Vreau în clasa a 9-a”, desfășurat de World Vision, cam 3 sferturi au intrat la facultate. Proporția este absolut spectaculoasă, în condițiile în care în mediul rural, de unde provin beneficarii programului, doar 8 copii dintr-o sută sunt admiși la facultate. Andreea, de exemplu, spune într-o bună măsură, a devenit biolog mulțumită cursurilor de orientare profesională și de dezvoltare personală din cadrul programului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.