All I Want For Christmas Is You’, succes în Marea Britanie la 19 ani de la lansare

‘All I Want For Christmas Is You’, interpretat de cântăreaţa americană Mariah Carey, a depăşit pragul vânzărilor de 1 milion de copii în Marea Britanie, la 19 ani după ce a fost lansat.

Potrivit Official Charts Company, ‘All I Want For Christmas Is You’, interpretat de cântăreaţa americană Mariah Carey, a depăşit pragul istoric de 1 milion de copii vândute după ce a reuşit să vândă 68.000 de unităţi doar în 2013.

Scris şi compus de Mariah Carey în colaborare cu Walter Afanasieff, cântecul a apărut iniţial pe albumul ‘MERRY CHRISTMAS’.

A intrat din nou în Official Singles Chart în 2007 şi de atunci revine cu regularitate în Top 40 în fiecare lună decembrie.

În 2012, acest cântec a ajuns până pe locul 20, iar în cea mai recentă actualizare a topului britanic din 2013 se află deja pe locul al 12-lea.

În Statele Unite ale Americii, cântecul ‘All I Want For Christmas Is You’ a intrat în Top 40 pentru prima dată abia în 2012.

Revista Billboard a plasat piesa ‘All I Want For Christmas Is You’ și pe primul loc în topul celor mai de succes piese de Crăciun din 2013, clasament despre care puteți afla mai multe informații cu un click aici.