Alexandra Stan, desfigurată după ce ar fi fost bătută de manager

Potrivit Gândul.info, care-l citează pe tatăl artistei, cântăreaţa ar fi fost bătută de impresar pe marginea unui drum.

Alexandra Stan a ajuns la spital cu vânătăi şi echimoze, după ce ar fi fost bătută, potrivit tatălui acesteia, citat de Gândul.info, de managerul ei Marcel Prodan.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 19.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula pe drumul naţional ce leagă Constanţa de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea şoselei, în dreptul ieşirii de pe Autostrada Soarelui, un bărbat şi o femeie care se certau, în apropierea unui autoturism.

Astfel, oamenii legii au oprit, i-au legitimat pe cei doi, stabilind că este vorba despre cântăreaţa Alexandra Stan şi Marcel Prodan.

Conform sursei citate, tânăra avea urme de violenţă pe faţă, poliţiştii propunându-i acesteia să o transporte la spital, şi, totodată, au sfătuit-o să depună o plângere împotriva agresorului.

Alexandra Stan a acceptat să fie transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost tratată, însă nu a necesitat internarea.

Tatăl cântăreţei, George Stan, a declarat pentru Gândul că fiica lui ar fi fost aruncată din autoturism de managerul Marcel Prodan şi ar fi fost găsită pe şosea de un cetăţean străin şi de un echipaj de Poliţie.