Confidenţialitate

Alexander Rybak a lansat o nouă piesă – ”I Came to Love You” – VIDEO

După o perioadă de pauză, Alexander Rybak a lansat o nouă piesă – ”I Came to Love You”, pe care mizează pentru a reveni în atenția europenilor. Piesa a fost scrisă cu gândul la prietena lui, Julie.

Norvegianul Alexander Rybak a câștigat Eurovision Song Contest în 2009 cu piesa “Fairytale”. El a obţinut un total 387 de puncte.  După experiența Eurovision, artistul a început să aibă colaborări și cu artiști români și a câștigat foarte mulți fani în țara noastră.

Cântăreţul, violonistul, compozitorul, pianistul, scriitorul, prezentatorul şi actorul Alexander Rybak a devenit student al Institutului de Muzică Barratt Due din Oslo la vârsta de 10 ani. La doar 18 ani a câștigat Anders Jahre Culture Prize, iar în 2009 a intrat în atenţia publicului larg când a câştigat concursul Melodi Grand Prix (MGP), cu piesa „Fairytale”, fiind desemnat reprezentantul Norvegiei la Eurovision.

Performața lui la Eurovision Song Contest 2009 râmâne în istoria competiției, reușind atunci să adune cel mai mare număr de puncte obţinute de o ţară în toată istoria Eurovisionului.

Primul album al lui Alexander Rybak, “Fairytale”, a fost lansat după câştigarea premiului la Eurovision.

Înaintea concertului susținut anul trecut la Focșani, Alexander Rybak declara: „M-am îndrăgostit de România încă din prima clipă, pentru natura ei, pentru oamenii minunaţi şi pentru că în această ţară am cel mai mare fan club din Europa“.