Confidenţialitate

Alex Velea, mesaj pentru Smiley La Radio: Smiley e primul care a crezut în mine. E un om extraordinar, iar acum e uriaş – VIDEO

Invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, 9 mai, Smiley a avut parte de o surpriză chiar în studioul Europa FM, unde a ajuns prietenul şi colegul său Alex Velea.

Alex Velea a povestit, întrebat de Andreea Esca, despre relaţia sa de prietenie cu Smiley şi cum e, mai exact, Andrei Maria atunci când nu e Smiley.

“(Smiley) deja se confundă (cu Andrei), e deja un personaj, un artist, el ca entitate e fabulos. Are sufletul curat, e un om extraordinar, a influenţat de-a lungul anilor o grămadă de artişti“, a povestit Alex Velea.

Rugat de Andreea Esca, Alex Velea a povestit cum s-a cunoscut cu Smiley: “Eu aderam la titulatura de star, el era deja star şi am venit la Bucureşti să particip la un concurs, iar el şi Moga erau împreună cu mai mulţi artişti care compuneau împreună. Au făcut imnul unei emisiuni şi când am venit la Bucureşti să înregistrez atunci ne-am cunoscut.”

Jumătate de an mai târziu, la Costineşti, Smiley urma să cânte într-un club cu trupa Simplu, iar Alex Velea venise să-i vadă. Cei doi aveau pe atunci 20, respectiv 21 de ani, iar Alex Velea era student la electromecanică, ingineria şi protecţia mediului în industrie, şi Smiley la ASE.

“Smiley a fost primul care a avut încredere în mine, care m-a ajutat ‘de-adevăratelea’. Aveam deja semnat un contract conform căruia trebuia să fiu mare superstar, să fac o grămadă de videoclipuri, să-mi lansez un album şi nu se întâmpla nimic din toate astea. Şi ne-am chinuit, am făcut noi un album cum am putut, în timpul pe care l-am avut”, a mai povestit Alex Velea despre Smiley, care la rândul său a recunoscut că a avut mare încredere în el.

În final, Alex Velea a mai spus despre Smiley că acum, după ce vieţile lor au evoluat, “Smiley e uriaş, e o fabrică, oamenii pe care-i ţine acum în spate îl transformă într-o uzină”.

Vezi emisiunea integrală La Radio cu Andreea Esca şi Smiley – VIDEO