Confidenţialitate

Alessandro Safina are o situație medicală care nu îi permite să susțină concertul din Bucureşti

În urmă cu câteva ore, managementul lui Alessandro Safina că acesta are o problemă medicală care nu îi permite să susțină concertul programat pe 21 Decembrie 2015 la Sala Palatului în București.

Situația medicală precară a maestrului Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pe data de 14 aprilie 2016.

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna Ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Toţi cei care si-au achizionat bilete pentru spectacolul din 21 Decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat pe 14 Aprilie 2016.

Pesoanele care nu doresc sa utilizeze biletele se pot adresa organizatorilor începand cu data de 13 ianuarie 2016, la adresa de mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numarul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programați în vederea recuperării contravalorii acestora.