Alec Baldwin va scrie o carte de satiră despre Donald Trump

Actorul Alec Balwdin va transpune de pe micul ecran portretizările satirice ale preşedintelui Donald Trump pe care le realizează în emisiunea ”Saturday Night Live” în paginile unui volum de ”memorii” parodice de la Casa Albă, ce va fi lansat la sfârşitul acestui an, au anunţat, miercuri, reprezentanţii editurii Penguin Press, scrie Reuters.

Acest volum de parodie politică, intitulat ”You Can’t Spell America Without Me: The Really Tremendous Inside Story of My Fantastic First Year As President”, este scris de Alec Balwdin şi scriitorul şi jurnalistul de radio Kurt Andersen şi va fi lansat oficial în librăriile americane pe 7 noiembrie.

Audienţa emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, cel mai longeviv show de comedie din istoria postului NBC, a crescut spectaculos după ce actorul Alec Baldwin a început să îl interpreteze pe Donald Trump în acest program TV, într-o serie de scenete umoristice.

Acele momente parodice, în care Alec Baldwin îl joacă pe Donald Trump ca pe un şef de stat fără minte şi cu o putere de concentrare foarte scăzută, cu un ego exacerbat şi cu o dependenţă vădită de Twitter, au devenit o veritabilă marcă înregistrată a emisiunii ”Saturday Night Live” (”SNL”), dar au atras şi o mânie reală din partea preşedintelui republican.

Donald Trump a criticat show-ul de pe NBC în luna decembrie, spunând că este ”total de neurmărit” şi ”o crimă premeditată”.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS