Al Bano nu va cânta cu Romina Power în România (AUDIO)

Al Bano va concerta doar alături de o orchestră simfonică, fără alți invitați.

Cunoscutul cântăreţ italian Al Bano vine sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineata de milioane’.

Artistul revine in Romania pe 7 mai la Sala Palatului din Capitală şi va susţine un concert special alături de o orchestră simfonică.

Nu va veni însă cu Romina Power, așa cum au apărut informații în presa românească.

În București, concertul se numește Al Bano și voi cânta doar cu band-ul meu, nu am alți invitați. Doar în Rusia am urcat pe scenă alături de alți artiști, printre care și Romina Power, pentru că a fost un concert jubiliar și așa au hotărât organizatorii.’

La fiecare concert susținut în România, cântărețul Italian s-a simțit extraordinar.

‘Am fost în România de mai multe ori și mi-a plăcut. Toți își amintesc cântecul Liberta care a fost un laitmotiv în timpul revoluției împotriva lui Ceaușescu. Am cântat de mai multe ori în Arad, în Mangalia, lângă Constanța și de fiecare dată a fost foarte interesant.’

Al Bano ne-a dezvăluit că succesul său stă în pasiunea și dragostea pe care o dedică muzicii.

‘Publicul iubește melodiile mele pentru că le aleg întotdeauna pe cele mai potrivite. Vă vine să credeți sau nu, întotdeauna cânt ceea ce trăiesc, iar ceea ce trăiesc este o melodie pentru mine. Lucrez și cânt cu multă pasiune și totul vine de la sine, totul este natural. Întotdeauna îmbin utilul cu plăcutul, iubesc să fac vin, iubesc vinul și-mi iubesc familia.’

Motto-ul său în viață este – Sunt problema problemelor.

Pentru concertul din data de 7 mai, artistul italian le promite românilor o seară muzicală veritabilă din programul căreia nu vor lipsi melodiile care l-au făcut cunoscut în toata lumea.

Alături de aproximativ 90 de instrumentişti de elită din Alexander Simphony Orchestra, Al Bano va dovedi încă o dată că profesionalismul şi talentul nu au frontiere şi nici limite de vârstă.

Începând cu orele 19:00, cântăreţul va încălzi atmosfera de la Sala Palatului cu celebra piesa de debut ‘Nel sole’, apoi va trece discret prin seria referenelor nostalgice precum, ‘Felicita’, ‘Ci sara’,’Liberta’ sau ale altor titluri de rezonanţă spre a încheia apoteotic în completarea celor două ore desăvârşite de muzică italiană, cu melodii mai noi, ce fac parte din ultimul său material discografic , intitulat ‘Amanda e Libera’.

Biletele au fost puse în vânzăre la preţuri avantajoase, în funcţie de categorie de loc şi variază între 70 lei si 280 lei . Acestea se pot achizitiona prin reteaua Vreau Bilet de la punctele de vanzare din: Unirea Shopping Center etj.2, D’Arte Foto ( Libraria Eminescu), la Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta nr.45), de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.