Al Bano concertează la Bucureşti în 2014

Al Bano revine la Bucureşti pe 7 mai 2014, pentru un concert care va avea loc la Sala Palatului.

Alături de aproximativ 90 de instrumentişti de elită, Al Bano revine la Bucureşti pe 7 mai 2014, pentru un concert care va avea loc la Sala Palatului.

Pentru concertul din 7 mai 2014, artistul promite spectatorilor români o seară muzicală veritabilă, din programul căreia nu vor lipsi melodiile care l-au făcut cunoscut în toată lumea. Începând cu ora 19.00, atmosfera de la Sala Palatului se va încălzi cu celebra piesa de debut ‘Nel sole’, apoi va trece discret prin seria refrenelor nostalgice precum ‘Felicita’, ‘Ci sara’, ‘Liberta’ şi alte titluri de rezonanţă, pentru a încheia concertul cu melodii mai noi, care fac parte din ultimul său material discografic, intitulat ‘Amanda e Libera’.

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la preţuri care variază în funcţie de categoria de loc – între 70 de lei şi 280 de lei. Acestea se pot achiziţiona prin reţeaua Vreau Bilet, de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center (etajul 2), D’Arte Foto (Librăria Eminescu), la Teatrul Elisabeta, de la Sala Palatului şi online, prin www.vreaubilet.ro.