Confidenţialitate

Ajută-ne să rezolvăm cele mai cunoscute dileme de Crăciun și câștigă premii pentru sărbători de poveste de la Carrefour

Înainte de Crăciun, atunci când lumea este deja cu gândul la vacanță, în căutare de inspirație de ultim moment și cu mintea la masa de sărbătoare, ascultătorii Europa FM sunt provocați, pe “Drum cu Prioritate”, la o discuție prietenoasă despre propriile lor “dileme de Crăciun” despre ce punem pe masa de Crăciun, care sunt cele mai potrivite cadouri sau cum să ne petrecem ziua de Crăciun.

Ascultă Drum cu Prioritate și prinde dilema propusă pentru dezbatere. Ai 15 minute la dispoziție să trimiți un mesaj text sau audio pe Whatsapp, la numărul de telefon 0728.111.222, în care să ne povestești experiența ta în legătură cu cele mai frecvente dileme de Crăciun.

Cele mai inspirate povești se vor auzi la radio și vor fi premiate cu daruri de sărbătoare pentru toate gusturile de la Carrefour.

Oricare ar fi preferințele familiei tale pentru masa de sărbători, la Carrefour găsești soluția perfectă și pentru pofticioși, și pentru mofturoși, și pentru iubitorii de tradiție, și pentru cei care experimentează.

Regulamentul concursului