Confidenţialitate

Ai început curățenia de primăvară? Super eroii curățeniei sunt aici să te ajute! (P)

Odată cu venirea primăverii ne bucurăm de zile mai lungi și mai însorite. Dar dincolo de partea bună a lucrurilor, soarele mai face ceva – scoate totul la lumină, chiar și cele mai fine și bine ascunse urme de praf din casă. Și se poate întâmpla exact după ce crezi că ai terminat curățenia să vezi cum se joacă particulele de praf în razele soarelui, fix când cauți relaxarea într-un fotoliu din sufragerie. Ceea ce, desigur, alungă rapid orice urmă de buna dispoziție. Și iar gimnastică cu aplecatul după aspirator, sprintul pentru golirea sacului, apoi exercițiile repetate pentru a scoate ceea ce nu se vede mereu din prima, dar se simte: praful adânc impregnat în covoare sau canapele.

Scenariul curățeniei de primăvară se poate complica cu cât casa este mai mare și mai încărcată. Din fericire, ai la îndemână un ajutor de nădejde – aspiratorul Philips Performer Expert, un adevărat super erou al curățeniei, după cum îl alintă cunoscuții.

Printre numeroasele accesorii cu care vine la pachet Performer Expert se numără și capul de aspirare TriActive Max, care aplică 3 acțiuni de curățare la o singură trecere peste suprafața pe care o aspiri.

Astfel, acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului și nu lasă în urmă niciun ”inamic” în cameră, oricât de bine ar sta ascuns. Iar aspiratorul e comod și nu cere multă atenție. Nu e necesară înlocuirea frecventă a sacului de praf, ceea ce face ca operațiunile mai puțin plăcute să iasă acum din ecuația curățeniei. Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permiţând sacului sa se umple la maximum de praf, in timp ce puterea de aspirare ramane aceeasi.

Dar Performer Expert nu numai că aspiră praful care ne dă bătăi de cap, ci îl și reține în siguranță în interior pentru un mediu cu adevărat curat și sănătos. De multe ori, particulele de praf își găsesc moduri nebănuite de ”camuflare” chiar și în casele aparent curate, iar în timpul aspirării reușesc să scape înapoi în aer, răspândindu-se prin cameră.

Cu ajutorul Performer Expert nu trebuie să îți faci grijă pentru asta, pentru că filtrul anti alergic reține în interior 99.98% din particulele aspirate, captând şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi. Acest lucru a convins Fundația Europeană pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF) să își pună sigiliul pe produs, recomandându-l chiar și persoanelor sensibile, care suferă de alergii.

Informații detaliate despre Philips Performer EXPERT, dar și magazinele unde acesta este disponibil pot fi găsite pe siteu-ul philips.ro.