Confidenţialitate

Ai început curățenia de Paște? Lasă-i pe super eroii curățeniei să te ajute! (P)

Se apropie cu pași repezi o sărbătoare importantă pentru noi: Paștele. Ca în fiecare an, perioada de dinainte presupune pregătiri de tot felul, mai ales că de regulă pragul casei noastre este trecut de familie sau prieteni apropiați.

O grijă importantă pe lista de lucruri de făcut este curățenia casei, pe care mulți dintre noi o descriem drept curățenia de primăvară. Ca să nu pierzi prea mult timp cu asta, dar în același timp să te asiguri că obții cele mai bune rezultate este cazul să apelezi la cel mai bun ajutor pe care il poti avea: aspiratorul cu sac Philips Performer Ultimate, un adevărat super erou al curățeniei!

Vârful de gamă al aspiratoarelor Philips este cel mai potrivit cadou pe care poți să ți-l faci înainte de Paște. Vei constata cu ochii tăi ce înseamnă să faci o curațenie impecabilă, nelăsând niciun colțișor de casă neaspirat.

Asta deoarece Philips Performer Ultimate are un cap de aspirare TriActive LED care luminează podelele și scoate la iveală orice urmă de praf ascuns. Fie că vorbim despre locurile de sub pat și canapea, de deasupra dulapului sau din spatele bibliotecii, nicio zona nu rămâne neexplorată de acest erou al curățeniei. Cea mai bună dovadă vor fi chiar ochii vigilenți ai soacrei și ai celei mai bune prietene, care, oricat ar scruta, nu vor  găsi vreo urmă de mizerie.

Dar adevărata provocare poate veni și de la firele de praf care intră de afară, de la polen, acarieni sau de la părul piscii tale tolănite pe canapea. Toate acestea pot provoca reacții alergice, mai ales în sezonul de primăvară.

În sfârșit poți să stai liniștit: super eroul curățeniei talePhilips Performer Ultimate, este dotat cu filtru anti-alergic și reține în interior 99.98% din particulele aspirate, captând şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi.

Acest lucru a convins Fundația Europeană pentru Cercetarea alergiilor (ECARF) să își pună sigiliul pe produs, recomandându-l chiar și persoanelor sensibile, care suferă de alergii. Astfel, casa ta va fi nu doar perfect curată, ci și sănătoasă, reprezentând un mediu sigur pentru tine și familia ta.

Informații detaliate despre noul Philips Performer Ultimate, dar si magazinele unde acesta este disponibil pot fi gasite pe site-ul philips.ro