Confidenţialitate

Agentul lui Radu Drăgușin, despre lipsa minutelor la Tottenham: „N-avea cum să-i dea pe toți la o parte” (P)

Sosirea lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur a fost întâmpinată cu anticipare și emoție atât în ​​rândul fanilor, cât și al experților. Cu toate acestea, pe măsură ce sezonul avansează, au apărut îngrijorări cu privire la lipsa timpului de joc pentru fundașul român. În urma înfrângerii suferită acasă în etapa a 25-a din Premier League în fața celor de la Wolves, agentul lui Drăgușin, Florin Manea, a vorbit despre situația clientului său.

„Nu aveți de ce să vă îngrijorați, e normal. După înfrângerea asta sper că va primi șansele lui. N-avea cum să-i dea pe toți la o parte. Romero e campion mondial, Van de Ven a jucat bine. Ideea este ca atunci când intră, să joace bine și să nu mai iasă”, a declarat impresarul lui Drăgușin la Fanatik.

În ciuda faptului că a impresionat la antrenament și și-a arătat câteva scăpări ale potențialului său în apariții sporadice, Drăgușin a găsit greu minute consistente în echipa lui Ange Postecoglou. Totuși, semnele cel puțin de la antrenamente sunt pozitive conform agentului fundașului român.

„Trage tare la antrenamente, a fost observat acest lucru și de antrenor, și de colegi. Se pregătește bine”, a adăugat Florin Manea.

Mulți specialiști au început să-și pună semne de întrebare dacă Drăgușin ar trebui să fie în continuare titular la EURO pentru naționala României dacă această secetă de minute continuă.

„Până la EURO va juca suficiente meciuri pentru a nu-și ieși din ritmul de joc. Mi-a spus că ritmul de joc din Anglia e cu mult superior față de cel din Italia. Nu are probleme cu antrenamentele. Nu simte că e o diferență mare între el și ceilalți. Pentru mine a fost normală această perioadă în care nu a jucat”, a continuat impresarul lui Radu Drăgușin.

Comentariile agentului evidențiază o dilemă cu care se confruntă multe tinere talente care intră în fotbalul de top: echilibrul între timpul de joc și dezvoltarea pe termen lung. În timp ce Drăgușin este, fără îndoială, un jucător cu potențial imens, el concurează pentru minute într-o echipă extrem de competitivă, cu apărători experimentați. Într-un astfel de scenariu, răbdarea și perseverența devin virtuți esențiale atât pentru jucător, cât și pentru agent.

România este cotată de mulți bookmakeri cu șanse bune să treacă de faza grupelor la EURO 2024.

Comentariile recente ale impresarului Florin Manea pun în lumină provocările cu care se confruntă tânărul fundaș la Tottenham Hotspur și sugerează potențiale evoluții în viitorul apropiat. Să sperăm că aceste evoluții se produc cât mai curând, atât pentru binele naționalei României cât și pentru dezvoltarea lui Drăgușin.