Agenții de turism participante la Black Friday 2016

Mai multe agenții de turism participante la Black Friday 2016 au început să-și anunțe ofertele speciale înainte de vineri, 18 noiembrie, când este anunțat Black Friday 2016 în România.

Peste 600 de bilete de avion, city break-uri în Europa și sejururi de vară vor fi disponibile la prețuri cu până la 90% mai mici, anunță vola.ro. Cu doar 9.99 euro/persoana veți putea cumpăra un city break la Roma (2 nopți cazare + bilet de avion), redus cu 90% sau un city break la Praga (2 nopți cazare + bilet de avion) cu 99 euro/persoana, vacanța fiind redusă cu 72%. Pentru rapiditate și pentru a asigura blocarea tarifului preferențial, Vola recomandă plata cu cardul. Pentru biletele de avion, prețul este disponibil în procesul de cumpărare, iar la vacanțe/city break-uri plata se va face imediat după ce clientul este contactat de un agent Vola, care îi va trimite un link de plată cu cardul.

Paralela 45 adună ofertele de Black Friday la Târgul de Turism al României, deschis de joi până duminică la Romexpo. Agenția de turism Paralela 45 anunță că vine cu oferte de vacanță de nerefuzat și reduceri de până la 50%.

Malta Travel a anunțat oferte speciale tot la Târgul de Turism, reducând în medie cu cel puțin 30 de euro prețul pentru sejururile de Revelion și oferind un preț special de 130 de euro pentru cina festivă de Revelion la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de 5 stele din Malta.

Cei care își doresc vară în plină iarna, pot merge în ianuarie în Dubai cu puțin peste 500 de euro, aceasta fiind una dintre ofertele regăsite în pachetele mai multor operatori de turism care participă la Black Friday 2016.

Europafm.ro nu folosește linkuri de afiliere iar scopul articolelor despre Black Friday este strict unul de informare, să vă ajute să vă ghidați printre ofertele Black Friday 2016 existente pe piață în ziua sau zilele în care se presupune că s-ar concentra cele mai mari reduceri de pe parcursul anului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS