Aflaţi duminică în emisiunea ‘O dimineaţă de milioane’ cum îşi pregăteşte Julie Mayaya albumul de debut

Ana-Maria Tatu a aflat de la Julie Mayaya cum îşi pregăteşte artista primul album din carieră, după ce în decembrie şi-a surprins fanii cu un prim single, care va face parte cu siguranţă de pe viitorul material discografic.

Julie Mayaya a lansat chiar în luna decembrie 2013 prima piesă din cariera ei solo, ‘Stay’. Duminică, la ‘O dimineaţă de milioane’, artista vorbeşte despre piesă, despre albumul ce urmează să fie lansat, dar şi despre visele şi planurile ei pentru noul an.

Ana-Maria Tatu a aflat de la Julie Mayaya că textul piesei ‘Stay’ a fost cel care a ajutat-o să se decidă să o aleagă şi lanseze ca prim single. Vedeta lucrează şi la un videoclip, pe care promite că îl vom vedea în curând. În interviul pe care îl veţi putea asculta duminică la Europa FM, Julie Mayaya vorbeşte despre albumul de debut şi răspunde unei întrebări pe care mulţi o au în minte – ‘va colabora sau nu cu alţi colegi sau mentori de la Vocea României’.

Julie Mayaya a câştigat marele premiu de 100.000 de euro în 2012 şi a devenit cea de-a doua voce a României.

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut în Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, ţara de origine a tatălui său (mama sa este româncă). Ulterior, tânăra în vârstă de 26 de ani a urmat cursurile Facultăţii Spiru Haret din Bucureşti, unde s-a specializat în matematică şi drept civil.

Pasionată de muzică, în 2000, Mayaya şi-a dedicat timpul pentru cultivarea talentului, iar din acest motiv şi-a întrerupt studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucureştene, unde a cântat cu diverse formaţii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band şi Yesterday Band.