Adriana Trandafir: ”Mă mut la …TATA?” – pe 1 octombrie, la Palatul Copiilor

Dumincă, 29 septembrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, actrița Adriana Trandafir ne vorbește despre teatrul-serial (piesa de succes ‘Mă mut la mama’, urmată de ‘Mă mut la …tata?’), despre ‘Pasărea Măiastră’ – spectacolul dedicat Mariei Tănase, în care joacă din 1987, și despre premiera pregătită la Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’.

Poftiți pe Covorul Roșu EuropaFM!

Duminică, 29 septembrie, v-am ‘aranjat’ o întâlnire cu actrița Adriana Trandafir, pe care o putem vedea, pe 1 octombrie, în spectacolul ‘MĂ MUT la …TATA!’, la Palatul Copiilor – AUDIO 1.

Este o comedie-serial, după cum ne spune colegul de scenă al Adrianei Trandafir, actorul Gabriel Fătu – AUDIO 1.

Piesa ‘MĂ MUT la …TATA!’ vine după celebra ‘MĂ MUT la …MAMA’ și, uneori, în weeekend, se joacă una după alta…

Actrița Adriana Trandafir va omagia în această nouă stagiune două personalități din lumea artistică: pe Constantin Tănase și pe Maria Tănase.

La Teatrul de Revistă se repetă un spectacol ce va aminti de istoria acestei instituții, care duce mai departe tradiția teatrului-cabaret ‘Cărăbuș’, înființat în 1919 de Constantin Tănase. De altfel, Teatrul de Revistă funcționează și azi la adresa fostului ‘Cărăbuș’ pe Calea Victoriei, în inima Bucureștiului.

Apoi, Adriana Trandafir va încerca să aducă în București piesa-omagiu ‘Pasărea măiastră’ închinată Mariei Tănase-de la nașterea căreia s-au împlinit, miercuri, 25 septembrie – 100 de ani – AUDIO 3.