Adriana Trandafir & Carmen Tănase în „Mă mut sau nu mă mut?” / Episodul III al primului serial de teatru din România se joacă la Călărași

„Mă mut sau nu mă mut?Aceasta e­ întrebarea!” este partea a treia a primului serial de teatru din România, în regia lui Gelu Colceag. Spectacolul va fi prezentat joi, 21 aprilie, în Călărași, la Sala de spectacole „Barbu Știrbei”(foto: Monitorul-Vrancea). Europa FM este partener media al acestei producții.

Din distribuție fac parte actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu.

Amănunte – marți, 19 aprilie, la ora 16.50, în rubrica „Sus cortina!” la Europa FM:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Adriana Trandafir joacă în rolul Mamei,  o studentă la aproape 60 de ani, care vrea să-și refacă viața cu noul iubit, interpretat de Adrian Păduraru. În rolul copiilor îi  vedem pe Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu, care încearcă să-l îndepărteze pe iubitul mamei și îl transformă în victima unor înscenări. Dacă în primele două părți ale serialului – „Mă mut la mama” şi „Mă mut la tata?” – încercările copiilor sunt sortite eșecului, în cea de-a treia parte intră în scenă…soția iubitului mamei, Carmen Tănase.

FOTO: Adriana Trandafir & Carmen Tănase

A Trandafir - FB Carmen Tanase FB

Adriana Trandafir, la „Sus cortina!”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ma mut sau nu ma mut

Ma mut la tata

Ma mut la mama BUN

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS