Adevărat sau Fals, jocul de 1 aprilie din Deşteptarea

Monica, Vlad şi George au intrat în spiritul Zilei Păcălelilor şi au propus ascultătorilor Europa FM un joc numit ‘Adevărat sau Fals’.

Matinalii Europa FM au prezentat pe 1 aprilie ştiri care par farse, dar sunt cât se poate de reale, împreună cu ştiri care par adevărate, dar, sunt nişte glume. Asculătorii emisiunii Deşteptarea au fost ghidaţi, pe 1 aprilie, de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu să facă diferenţa între ‘Adevăr şi Fals’.

Printre informaţiile care s-au dovedit a fi Adevărate, marţi, în Deşteptarea, s-a aflat şi cea despre un cuplu american care a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari.

Soţii Calvin şi Zatera Spencer au câştigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la începutul acestei luni. În ziua următoare, ei au câştigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie, informează dailymail.co.uk.

Două săptămâni mai târziu, pe 26 martie, soţii Spencer au câştigat 50.000 de dolari la loteria ‘Pick 4’.

Această serie norocoasă uluitoare a început pentru soţii Spencer, care locuiesc în Portsmouth, pe 12 martie, când au câştigat premiul de 1 milion de dolari după ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seară a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Şansele de a câştiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Dacă ar fi ghicit şi cea de-a şasea bilă norocoasă, soţii Spencer ar fi câştigat în acea seară 60 milioane de dolari.

O altă ştire difuzată în Deşteptarea a făcut referire la declaraţiile Noricăi Nicolai. Europarlamentar român, membru al Comisiei pentru Securitate, ea a declarat că armata română are muniţie pentru 8 ore de război.

Norica Nicolai a precizat că, din acest punct de vedere, ţara noastră stă mai bine decât altele, care au muniţie doar pentru 4-5 ore, în timp ce noi am putea rezista chiar cât e o zi normală de lucru, 8 ore.

Europarlamentarul a adăugat că statele care au muniţie cât pentru o lună sunt, din păcate, foarte departe de graniţa de est a Uniunii Europene şi nu ne vor putea ajuta.

Click aici pentru a reasculta cele mai interesante momente din emisiunea Deşteptarea