Confidenţialitate

Adele, cea mai bogată vedetă britanică în vârstă de până la 30 de ani

Adele a devenit cea mai bogată vedetă în vârstă de până la 30 de ani din Marea Britanie, potrivit BBC.

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 28 de ani, ocupă primul loc în topul din 2016, alcătuit de revista Heat, cu o avere estimată la 92 de milioane de lire sterline (103,3 milioane de euro).

Locul al doilea este ocupat de actorul Daniel Radcliffe, protagonistul francizei ”Harry Potter”, în vârstă de 27 de ani, cu o avere estimată la 74 de milioane de lire sterline (84,2 milioane de euro).

Cântăreţul Ed Sheeran, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul al treilea, cu o avere estimată la 45 de milioane de lire sterline (50,5 milioane de euro).

Membrii grupului One Direction apar de acum înainte în mod individual în clasament. În ediţiile precedente apăreau împreună, iar trupa a ocupat primul loc în acest top timp de trei ani consecutivi.

Zayn Malik, un fost membru al grupului, în vârstă de 23 de ani, se află pe locul al patrulea, cu o avere de 38 de milioane de lire sterline (42,7 milioane de euro).

Locul cinci este ocupat de Harry Styles, în vârstă de 22 de ani, cu o avere de 37 de milioane de lire sterline (41,5 milioane de euro). Pe locul şase se află actriţa Emma Watson, în vârstă de 26 de ani, cu o avere de 35 de milioane de lire sterline (39,3 milioane de euro).

Ceilalţi membri ai grupului One Direction completează Topul 10 – Liam Payne, în vârstă de 23 de ani, ocupă poziţia a şaptea, cu o avere de 34 de milioane de lire sterline (38,2 milioane de euro); Niall Horan, în vârstă de 23 de ani, se află pe locul al optulea (34 milioane de lire) şi Louis Tomlinson ocupă poziţia a noua (33 milioane de lire sterline).

Pe locul 10 se află actorul din ”Harry Potter” Rupert Grint, cu o avere de 29 de milioane de lire sterline.

Clasamentul a fost alcătuit pe baza informaţiilor transmise de mai mulţi experţi din industria de divertisment britanică referitoare la contractele de publicitate, de televiziune, veniturile din filme şi vânzările de discuri obţinute de tinerele vedete britanice.