Adele cântă pentru James Bond

Artista britanică calcă astfel pe urmele unor muzicieni celebri care au înregistrat temele muzicale ale unor filme din franciza ‘James Bond’, precum Paul McCartney, Shirley Bassey, Tina Turner, Duran Duran, Tom Jones, Madonna şi Sheryl Crow.

Piesa care va intra pe coloana sonoră a noului film cu agentul 007 se numește ‘Skyfall’ și a devenit single-lul care a ajuns cel mai repede pe locul 1 în topul iTunes, după lansarea în Marea Britanie,

‘Am fost puţin reticentă la început faţă de ideea de a mă implica în compunerea temei muzicale pentru «Skyfall»’, afirmă Adele într-un comunicat.

‘M-am îndrăgostit de scenariul filmului, iar Paul Epworth a avut câteva idei bune pentru acest cântec, ce a fost înregistrat în legendarele studiouri londoneze de pe Abbey Road, cu o orchestră de 77 de instrumentişti’, a precizat Adele.

Click aici pentru a asculta Adele – Skyfall

Această colaborare reprezintă primul proiect muzical al cântăreţei britanice după lansarea, în ianuarie 2011, a albumului ’21’

Filmul ‘Skyfall’ va fi lansat pe 26 octombrie şi marchează împlinirea a 50 de ani de la lansarea primului lungmetraj din franciza ‘James Bond’.