Ada Condeescu vine sâmbătă La Radio cu Andreea Esca

Ada Condeescu este invitata următoarei emisiuni La Radio cu Andreea Esca, ce va fi difuzată sâmbătă, 23 mai, de la ora 12:00, pe Europa FM și în varianta video pe www.europafm.ro.

Absolventă a Universităţii de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, Ada Condeescu a debutat în Eu când vreau să fluier, fluier, regizat de Florin Şerban și premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin în 2010. Interpretarea din Loverboy, în regia lui Cătălin Mitulescu, i-a adus în 2011 premiul The Heart of Sarajevo pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. Actriţa a apărut pe marile ecrane și în Lupu, debutul în lungmetraj al lui Bogdan Mustaţă, film care a avut premiera mondială în competiţia Festivalului de Film de la Sarajevo. În 2013, Ada a participat în programul internaţional Shooting Stars, menit să promoveze cei mai buni tineri actori europeni.

Andreea Esca vă aduce în fiecare sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, invitaţi de seamă şi oameni frumoşi care împărtăşesc poveşti personale, confesiuni şi concepţii de viaţă.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca este disponibilă şi în format video pe europafm.ro. Urmăreşte aici ediţiile anterioare La Radio cu Andreea Esca.

Sursă foto articol: adacondeescu.ro