Actrița Florina Cercel – sâmbătă, pe Covorul Roșu EuropaFM

A sosit momentul pentru întâlnirea cu actrița Florina Cercel și o comedie savuroasă: ‘Gaițele’, la Teatrul Metropolis. Florina Cercel le va vorbi ascultătorilor EuropaFM, sâmbătă, 5 octombrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’.

Spectacolul ‘Gaițele’, pus în scenă de două stagiuni la Teatrul Metropolis, va fi programat în perioada următoare cu o distribuție de excepție.

Dacă rolul Anetei Duduleanu îi revine Florinei Cercel, surorile Anetei-Zoe și Lena – sunt jucate de Ileana Stana Ionescu și Rodica Popescu Bitănescu.

Poftiți la teatru, doamnelor, domnilor…cu Florina Cercel – AUDIO 1.

Însă, pentru al doilea an consecutiv, Florina Cercel lipsește de pe afișul Teatrului Național București, unde o puteam vedea, în ultimii ani, în spectacolul ‘Camerista’, în regia lui Dan Stoica.

Numai că Teatrul Național se află acum în reconstrucție. Cum sălile se fac pe rând, reluarea acestei piese este incertă.

Actrița Florina Cercel ne va vorbi despre colaborarea cu TNB, dar și despre reuniunea pe care o plănuiește cu colegii săi de promoție, la 50 de ani de carieră – între care Ion Caramitru, Rodica Mandache, Valeria Seciu, și Virgil Ogășanu – AUDIO 2.

Pe site-ul nostru, EuropaFM -secțiunea EMISIUNI/ O dimineață de milioane – găsiți interviul integral cu actrița Florina Cercel.