Actrița Coca Bloos – în juriul FNTi /”Când ești tânăr, vrei să reușești cât mai grabnic. Hai să ne grăbim încet, să dăm de miracolul teatrului!”

Actrița Coca Bloos a acceptat propunerea Europa FM de a alege titlul pentru un editorial despre situația teatrului românesc, având în vedere că, la începutul activității sale a fost timp de 4 ani jurnalist la ‘Tribuna Sibiului’.

Aproximativ 200 de artiști din toată țara vor participa la Festivalul Național de Teatru Independent (FNTi) care se va desfășura în București, în perioada 3 – 9 noiembrie. Este a doua ediție a evenimentului.

Festivalul aduce în capitală producţii ale teatrelor private din toată țara – PROGRAMUL COMPLET, în fișier atașat.

Din juriul festivalului face parte actrița Coca Bloos.

Într-un interviu acordat Europa FM, actrița Coca Bloos ne va vorbi despre selecția de spectacole pentru Festivalul Național de Teatru Independent (FNTi) – AUDIO 1 – și despre personajele cărora le dă viață în piese de teatru și filme – AUDIO 2 -(‘ființe mizerabilisime dotate cu un grăunte de umor pozat ca involutare’ – descriere publicat[ pe site-ul Teatrului Mic).

De asemenea, Coca Bloos a acceptat propunerea Europa FM de a sintetiza, într-un titlu de editorial, situația teatrului românesc – AUDIO 3 – având în vedere că a fost timp de 4 ani jurnalist la ‘Tribuna Sibiului’, mai înainte de a începe activitatea în teatru.

_______________________________________________________