Actriţa Betty White a intrat în Cartea Recordurilor

Betty White, în vârstă de 91 de ani, a fost desemnată actriţa cu cea mai lungă carieră în televiziune.

După 74 de ani petrecuţi în industria de divertisment, actriţa Betty White va fi inclusă în ediţia din 2014 a Cărţii Recordurilor Guinness.

Ea va fi prima personalitate încadrată la categoria ‘cea mai lungă carieră în televiziune pentru un artist (femeie)’. Acest premiu a fost creat după ce Betty White a reuşit să egaleze recordul de longevitate în televiziune deţinut de omologul ei masculin, actorul Bruce Forsyth, în această industrie.

Betty White a câştigat şase premii Emmy, trei American Comedy Award, un premiu SAG (Sindicatul actorilor americani/ Screen Actors Guild) pentru rolul din ‘Hot in Cleveland’, a prezentat celebra emisiune de televiziune ‘Saturday Night Live’ în 2010 şi a fost votată cea mai populară şi cea mai de încredere vedetă în alte sondaje realizate recent în Statele Unite.

În 2012, la vârsta de 90 de ani, a câştigat primul ei premiu Grammy, pentru versiunea audio a cărţii sale ‘If You Ask Me (And Of Course You Won’t)’. Actriţa americană a fost recompensată în 1995 cu o stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.