Actorul Tavi Costin în ”All new people”: ”Joc un actor ratat, devenit pompier, cu probleme în dragoste și cu drogurile”

”All new people” este un proiect ar trupei private ”Jamais Vu”, în regia lui Matei Lucaci-Grunberg. Din distribuție: actorul Tavi Costin, invitat, astăzi, 9 septembrie 2015, de la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

“Dacă suntem cu toții singuri, atunci de ce să nu fim singuri împreună?” Este întrebarea-propunere lansată de trupa care joacă, în această seară, de la ora 20.00, avanpremiera spectacolului ”All new people”. O replică-invitație, din textul semnat de Zach Braff ( cunoscut din serialul “Scrubs” ), montat în premieră în România de regizorul Matei Lucaci-Grunberg.

Din distribuție fac parte Mădălina Craou, Irina Antonie, Tavi Costin și Andrei Cătălin.

Reprezentația de miercuri, 9 septembrie, are loc în sala Godot.

Actorul Tavi Costin în dialog cu Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premiera spectacolului ”All new people” este programată săptămâna viitoare, în seara de miercuri, 16 septembrie.

O comedie neagră despre singurătatea în mulțime. ”All New People” (de Zach Braff – regizor, actor, dramaturg şi scenarist cunoscut pentru filmul Garden State şi serialul Scrubs) spune povestea a patru oameni care în ciuda diferențelor care îi separă caută cu toții același lucru: un contact uman real. Construit în jurul unei situații-criză, spectacolul găsește umorul acolo unde aparent umorul nu are ce să caute, confruntând obsesiv spectatorul cu întrebarea: Dacă suntem cu toții singuri, atunci de ce să nu fim singuri împreună? GODOT CAFE TEATRU

Repetitii 2

Foto 2: Tavi Costin alături de Andrei Catalin, Vlad Birzanu, Andrei Brădean, Olimpiu Blaj , în timpul repetițiilor pentru spectacolul ”FEMEI/ BĂRBAȚI”, Teatrul Anton Pann, Râmnicu Vâlcea.

Repetiii FEMEI BARBATI

Foto 3: Tavi Costin în spectacolul ”FEMEI/ BĂRBAȚI”.

All new people

Foto 4: Afișul spectacolului ”All new people”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS