Confidenţialitate

Actorul Sebastian Stan vine la Bucureşti

Actorul de origine română Sebastian Stan vine la Bucureşti, în calitate de invitat de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival, care va avea loc între 27 aprilie şi 3 mai 2018.

Sebastian Stan va prezenta în premieră, în România, cel mai recent film al său, “I, Tonya”, în regia lui Craig Gillespie, film cu trei nominalizari la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA.

Filmul va deschide American Independet Film Fetival de anul acesta, pe 27 aprilie, şi va fi urmat de un dialog cu actorul. Publicul din România va avea astfel ocazia să afle cum e să fii coleg de platou cu Meryl Streep, Matt Damon,  Natalie Portman, Robert Downey Junior, Scarlet Johanson, Chris Evans, Hugo Weaving, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Anne Hathway sau Ashton Kutcher.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la 10 ani a jucat primul rol în film, în „71 fragments of a Chronology of Chance” regizat de celebrul austriac Michael Haneke.

Doi ani mai târziu, familia a plecat peste Ocean şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.