Actorul brazilian Caio Junqueira, mort după un accident rutier

Cunoscut din filmul „Tropa de Elite”,  actorul brazilian Caio Junqueira a murit, miercuri, la vârsta de 42 de ani, după ce săptămâna trecută a fost victima unui accident de maşină.

Potrivit poliţiei, în urmă cu o săptămână, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, la Rio de Janeiro.

În ciuda eforturilor depuse de medici, Caio Junqueira nu a mai putut fi salvat.

Născut la 20 noiembrie 1976, la Rio de Janeiro, actorul a debutat pe scenă în 1984, pe când avea doar 7 ani, notează Agerpres.

Un an mai târziu, a început să apară în seriale de televiziune, mai cu seamă în telenovele produse pentru canalul Globo.

Caio Junqueira a jucat în peste 20 de filme pentru marele ecran, printre care ‘Central do Brasil’, nominalizat la Oscar.

Personajul Neto, din filmul ‘Tropa de Elite’, de José Padilha, unde a jucat împreună cu actorul Wagner Moura (interpretul lui Escobar din ‘Narcos’), a fost cel care l-a propulsat la faima internaţională.

Cel mai recent rol al său a fost în serialul ‘El Mecanismo’, difuzat de Netflix.

Vestea decesului său prematur a fost primită cu multă tristeţe de mediul artistic brazilian, numeroşi actori postând mesaje de condoleanţe pe Twitter.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare