Actorii Ilinca Goia & Cristi Iacob prezintă proiectul BIGONG Teatru / Duminică, la Europa FM

Ilinca Goia și Cristi Iacob vin duminică la EuropaFM, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ , înainte de premiera spectacolului ‘Vrei să mori în locul meu?’ . Cei doi actori vor prezenta și alte proiecte în care sunt acum implicați.

Două cupluri heterosexuale petrec împreună un weekend de 4 Iulie într-o vilă de pe malul oceanului Atlantic, în renumita Insulă de Foc, așa zisul ‘Paradis homo’.

Povestea celor două căsnicii șubrezite o găsim în piesa ‘Vrei să mori în locul meu?’ de Terrence McNally și pusă în scenă de trupa de teatru indepentent BIGONG, din care fac parte actorii Ilinca Goia și Cristi Iacob – GALERIE FOTO.

Premiera are loc pe 16 octombrie la Teatrul de pe Lipscani, sala Muse.

Din distribuție fac parte cei 4 membri ai trupei BIGONG: Gabriela Iacob, Vitalie Bichir și, evident Ilinca Goia și Cristi Iacob – AUDIO 1.

Trupa s-a înființat, oficial, acum câteva luni și acum are primul spectacol propriu: ‘Vrei să mori în locul meu?’. Actrița Ilinca Goia ne vorbește despre acest proiect – AUDIO 2.

Deși, inițial, era contrariat de ideea ca piesele de teatru să fie jucate în cluburi sau baruri, actorul Cristi Iacob vede altfel acum această experiență. Interacțiunea cu publicul este mult mai ușoară. Cum pot fi ‘lecuiți’ spectatorii care întrerup o reprezentație cu unele comentarii nepotrivite: –AUDIO 3.

Duminică, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, vorbim și despre alte proiecte în care actorii Ilinca Goia și Cristi Iacob sunt implicați.

Lungmetrajul ‘Poziţia copilului’, de Călin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar, categoria film străin.

Academia de film americană va anunța, însă, lista SCURTĂ, cu cei nominalizați, pe 16 ianuarie. Iar actrița Ilinca Goia, ce face parte din distribuția acestui film, va promova pelicula la un festival din Luxemburg.

Dar ne prezintă și piesa ‘Micul infern’, în care joacă, la Teatrul Național. Aflăm detalii și despre reluarea filmărilor la piesele de teatru TV – AUDIO 4.