ACCENT-Expoziţie de Creator Român de Bijuterie Contemporană

Kartell Media & Events în parteneriat cu Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi şi Prefectura Bucureştiului organizează​ în perioada 21-23 noiembrie, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, prima ediţie intitulată ACCENT– Expoziţie de Creator Român de Bijuterie Contemporană.​

Expozitia, din perioada 21-23 noiembrie, are ca scop atat sustinerea creatorilor romani, cat si schimbarea perceptie publicului roman fata de bijuteria contemporana. Aceasta nu mai reprezinta doar un obiect de podoaba, ci un statement, ce contureaza o personalitate si comunica un stil de viata.

La eveniment participa nume sonore ale creatie de top, cu piese unice de un mare rafinament artistic, semnate David Sandu​, Alis Lalu​, Bianca Grin​, Anca Pandrea, Doru Dumitrescu​, Ioana Enache​, Alexandra Ungurelu​, Adina Istrate, Madalina Stoica, Mihaela Ivana​, Andreia G. Popescu.

Alaturi de acestia, debutanţi sau absolvenţi ai facultăţilor de Artă îşi vor prezenta publicului iubitor de frumos colecţii inovative, cu asocieri inedite si interesante de materiale.

Ambianta aleasa este una de exceptie, Muzeul National Hartilor si al Cartii Vechi este in sine o bijuterie de arhitectura, iar interiorul elegant si somptuos confera cadrul ideal pentru valorificarea unor piese veritabile opere de arta .

Bijuteria contemporana de autor pune astazi accentul pe valorificarea traditiilor si inovatia de ultima generatie, in care pretioase sunt calitatea executiei, inspiratia si talentul.

Expozitia va fi deschisa pentru public intre orele 11:00 a.m -18:00 p.m.

Pret bilet intrare: 5 ron