Acapella a lansat “Domnuleţ şi Domn din Cer”

Grupul Acapella are o traditie de aproape 15 ani, fiind infiintat in 1998 de George Miron.

Grupul Acapella, alaturi de George Miron, lanseaza astazi un colind traditional, intr-o interpretare speciala, ‘Domnulet si Domn din Cer‘.

Domnulet si Domn din Cer’ este unul dintre cele mai cunoscute si iubite colinde traditionale romanesti, iar aceasta reinterpretare inedita, moderna, este cadoul Acapella pentru toti romanii, cu ocazia Sarbatorilor‘, a spus George Miron.

Aranjamentul vocal-instrumental al colindului ‘Domnulet si Domn din Cer‘ a fost realizat de Marius Sireteanu si Andrei Tudor, in stransa colaborare cu George Miron.

Acapella are o traditie de aproape 15 ani, fiind infiintat in 1998 de George Miron. Un an mai tarziu, grupul a lansat colindul ‘Trei crai de la rasarit’, alaturandu-se cu aceasta ocazie casei de discuri MediaPro Music.

Acapella este format din studenti si absolventi ai institutiilor muzicale din Romania: sopran – Gabi Madinca / Anna-Maria Maruda, mezzo sopran – Alina Oprita, alto – Beatrice Vatavu / Magda Predoiu / Claudia Crisan, tenor – Andrei Vatavu / Tudor Tanase / Liviu Epure, bas-bariton – Daniel Dragulin / Razvan Soilica, dirijor si solist – George Miron.

Click aici pentru a asculta colindul Acapella feat. George Miron – ‘Domnulet si Domn din Cer’