Academia Deşteptarea: Săpături după politicieni la Roşia Montană

Monica, George si Vlad au aflat, din cercetări elaborate evident, cine urmează să coboare în subteran la Roșia Montană.

Metale rare, manelițiu și mediocriu, descoperite de cercetatorii de la Academia Desteptarea in timp ce escavau dupa politicieni in mina de la Rosia Montană.

Academia Deșteptarea lovește și astăzi cu un studiu: Monica, George si Vlad au aflat, din cercetări elaborate evident, cine urmează să coboare în subteran la Roșia Montană, după Victor Ponta și Valeriu Zgonea. Specialiștii noștri au următoarele estimări:

1) Ion Iliescu – este personajul cel mai așteptat în subteran, el fiind din punct de vedere politic de foarte multă vreme acolo, în galeria de aur. Oricum, Ion Iliescu nu le este străin minerilor și nici minerii nu sunt entități necunoscute pentru ilustrul tovarăș.

2) Crin Antonescu – cercetările au cofirmat că actualul președinte al Senatului are șanse să ajungă în mină pentru că el visează profund la cea mai înaltă funcție în stat și astfel ar putea cădea într-un somn foare-foarte adânc.

3) Victor Pițurcă alaturi de naționala României – Tricolorii extrag deja manelițiu și mediocriu din subsolurile clasamentelor așa că n-ar mira pe nimeni dacă aceștia s-ar ascunde în pământ de rușine, în fața Generației de Aur.