Academia Deșteptarea: Ce spune baia despre tine

Oamenii fac ‘baie’ în lucruri ciudate. Unii aleg să intre într-o cadă cu iahnie de fasole, alţii într-una bere sau chiar adidaşi. Dar ce spun toate astea despre personalitatea celui care îşi face baie astfel, Monica, Vlad şi George au încercat să răspundă marţi în Deşteptarea, la Europa FM.

Pornind de la articolele de pe Internet care prezintă reţete care de care mai ciudate de îmbăiere, matinalii Europa FM au decis să facă lumină.

Cercetătorii de la Academia Deşteptarea au descifrat mesajele ascunse în fiecare cadă ciudată:

Faci baie cu fasole? Te sperie preţul gazelor, eşti preocupat de situaţia din Ucraina, de mediul înconjurător şi de călătoriile cu balonul. Îţi plac bucatele flambate.

Faci baie în popcorn? Îţi plac filmele de groază, mănânci foarte sărat şi înfunzi des cada. Floricelele de porumb sunt singurele care nu se ofilesc în preajma ta.

Faci baie cu cada plină de adidaşi? Eşti un tip şiret şi ţi se mai spune motanul încălţat. Persoanele de sex feminin cred în proverbul ‘un şut în fund, un pas înainte’, mai ales dacă bocancul are şi limbă. Atenţie la crampoane!

Faci baie în bere? Ţi-e frică de singurătate. Când rămâi singur faci spume. Ţi-ar plăcea să ai în cadă toţi prietenii tăi şi deja te gândeşti cum ar fi să faci baie în bere cu coji de seminţe de floarea soarelui.

Faci baie în chipsuri sau hamburgeri? Eşti o persoană care ţine la siluetă şi vrea permanent să-şi învingă foamea. Fiecare hamburger trecut pe la ‘subţiorii’ este o victorie împotriva caloriilor.

Îţi place să umpli cada de baterii? Eşti super-energic. Locuieşti la ţară şi cel mai probabil furi curent. Crezi că iluminiştii au inventat becul, dar lumea îţi face complimente care se termină cu expresia ‘ca noaptea’

Faci baie cu cada plină de acadele sau bomboane? Apropiaţii te alintă Bombonel. Ai blog şi ţi-e frică de spaţiile inchise. De ce ţi-e frică, nu scapi!

Când intri în cadă eşti înconjurat de gogoşi? E simplu! Fie te cheamă Hugh Hefner, fie Ţânţăreanu. Felicitări! Daca e vorba de gogoşi electorale, iubeşti bpile de mulţime, mocirla politică şi adversarii politici vor să-ţi dea ‘nana’.

Click aici pentru a reasculta cele mai amuzante momente din emisiunea Deşteptarea