Confidenţialitate

A murit Rush Limbaugh

S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din SUA.
Rush Limbaugh avea 70 de ani, iar anunțul decesului său a fost făcut pe Facebook de familie.

În luna februarie, Rush Limbaugh a dezvăluit în emisiunea sa, considerată drept cel mai urmărit talk-show de radio din SUA, că suferă de un cancer pulmonar în stare avansată.

Cea mai cunoscută emisiune a sa,“The Rush Limbaugh Show”, a debutat în 1988 şi a devenit rapid una din cele mai populare emisiuni de radio din SUA. Programul zilnic de trei ore a fost ascultat, în medie, de peste 15 milioane de persoane în 2020.

Preşedintele Donald Trump i-a acordat medalia prezidenţială a libertăţii, cea mai importantă onoare civilă care poate fi acordată în SUA.

“Onoarea, curajul, puterea şi loialitatea sa nu vor fi niciodată înlocuite.

Rush a fost un patriot, un apărător al libertăţii şi cineva care a crezut în măreţia pe care o reprezintă ţara noastră”, a transmis Donald Trump.

Fostul preşedinte republican George W. Bush a reacţionat afirmând că Rush Limbaugh că a fost “impetuos, uneori controversat şi mereu ferm în ideile sale, şi-a exprimat opiniile ca o voce pentru milioane de americani”.

“Condoleanţele (n.r.: lui Joe Biden) se îndreaptă spre familia şi prietenii lui Rush Limbaugh”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki, într-o conferinţă de presă.

Foto: Facebook/Rush Limbaugh