A mai rămas doar o săptămână la dispoziția celor care vor să profite de biletele cu reducere Early Bird la Evenimentul de Leadership al anului cu John C. Maxwell

Care sunt cele mai recente metode de leadership, cum puteți crește echipa sau forma specialiști valoroși veți putea afla la evenimentul de leadership al anului, pe 17 octombrie, direct de la  John C. Maxwell.

John Maxwell este un autor deosebit de apreciat de toți managerii, orator și trainer de dezvoltare personală specializat în domeniul leadership-ului.

Biletele cu reducere Early Bird la evenimentul care-l aduce pe cel mai apreciat expert în leadership la București sunt disponibile până pe 15 septembrie pe siteul brandminds.ro

În cartea ”Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale”, John C. Maxwell susține că dezvoltarea personală este o preocupare permanentă care trebuie să fie motivată de dorința de îmbunătățire. Cele 15 reguli au fost create pentru a ajuta pe oricine să se cunoască mai bine și să ajungă singur la concluzia că dezvoltarea este un pas esențial în evoluția personală.

”Cele 21 de Calități ale Liderului”, o altă carte populară scrisă de John C. Maxwell detaliază mecanismul unei echipe și cum acesta poate fi constant îmbunătățit. Această carte este recomandată tuturor celor care fac parte dintr-o echipă, conduc una sau persoanele care sunt interesate în special de domeniul leadership-ului. Este considerat un volum esențial din seria de legi ale lui John C. Maxwell. În cuvintele autorului: „Partea bună la o lege este ca te poți baza pe ea. Indiferent cine ești, ce pregătire ai și în ce împrejurări te afli”.

John C. Maxwell, considerat cel mai apreciat expert în leadership din lume de către revistele Business Insider și Inc. Magazine (2014), va suține o conferință-eveniment pe 17 octombrie, la Teatrul Național din București.

Biletele cu reducere Early Bird sunt disponibile până pe 15 septembrie pe siteul brandminds.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS