Confidenţialitate

A început votarea în cea de-a doua semifinală Eurovision

Concurează în această seară: Firelight din Malta, Mei Finegold din Israel, Carl Espen din Norvegia, The Shin and Mariko din Georgia, Donatan & Cleo din Polonia, Conchita Wurst din Austria, Vilija Mataciunaite din Lituania, Softengine din Finlanda, Can-Linn (featuring Kasey Smith) din Irlanda, Teo din Belarus, Tijana din Macedonia, Sebalter din Elveţia, Freaky Fortune feat. Risky Kidd din Grecia, Tinkara Kovac din Slovenia şi Paula Seling & OVI din România.

Primele 10 clasificate, în urma voturilor exprimate de juriul de specialitate şi acordate de public, intră în finală. Votarea durează 15 minute.

În semifinale au drept de vot doar telespectatorii care urmăresc compeţiţia la televiziunile publice în ţarile participante sau în ţarile ‘celor 5 mari’ şi ţara gazdă, adică Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa şi Danemarca.

Telespectatorii care urmăresc TVR nu pot vota pentru România. Reprezentanţii noştri pot fi votaţi doar la numerele afişate pe ecrane de televiziunile celorlalte ţări care transmit Eurovision, asta desigur în cazul în care nu urmăriţi concursul din ţară.