A fost lansat primul trailer oficial Fast & Furious 8 – VIDEO

A fost lansat primul trailer oficial pentru Fast & Furious 8, film care se va numi “The Fate of the Furious”.

„Acum că Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras, iar ceilalți membri au fost exonorați, echipa s-a apropiat destul de mult de aparența unei vieți normale.

Dar când o femeie misterioasă (Charlize Theron, n.red.) îl atrage pe Dom în lumea crimei, de care se pare că nu se poate distanța, el și cei mai apropiați ai lui vor trăi teste cum nu au mai fost văzute în trecut”, scrie în descrierea trailer-ului postat pe canalul oficial de YouTube.

Pe lângă Vin Diesel, care a jucat în șase din cele șapte filme de până acum ale seriei, din distribuția „The Fate of the Furios” mai fac parte Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.

Pentru prima oară în serie vor apărea Charlize Theron, Scott Eastwood și Helen Mirren.

Fast and Furios este una dintre cele mai profitabile francize din domeniul cinematografic.

Din păcate, pe parcursul filmărilor la Fast and Furious 7, Paul Walker ce juca rolului lui Brian și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, a fost provocat de viteza excesivă, după cum a concluzionat poliţia din Los Angeles, la capătul unei anchete care a durat aproape patru luni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS