Confidenţialitate

A fost la distanță de doar 3 răspunsuri corecte de 1.000 EURO

De luni, în Deșteptarea au început noi provocări la capătul cărora vă așteaptă cele mai tari premii. De azi, dacă răspundeți în 60 de secunde corect la 10 întrebări simple, câștigați 1.000EURO în Minutul de 1.000 EURO.

Gabriela din Baia Mare a intrat în direct în Deșteptarea și aproape că a răspuns corect la toate întrebările într-un minut. La 7 întrebări a dat rapid răspunsurile corecte, dar la 3 nu a știut ce să spună, așa că a câștigat doar câte 10 euro pentru fiecare răspuns corect fără să atingă bonusul de 1.000 EURO din Minutul de 1.000 EURO.

Concursul continuă în fiecare dimineață la Europa FM.

Poți răspunde corect la 10 întrebări într-un minut?

Deșteptarea lansează provocarea zilnic, de luni până vineri, între 7 și 10. Prinde semnalul dat în direct la Europa FM de George Zafiu și Vlad Petreanu și intră în pagina Minutul de 1.000 EURO de pe europafm.ro pentru a te înscrie la concurs simplu, dintr-un click!

Ca să nu pierzi nicio secundă care te-ar putea aduce la Minutul de 1.000 EURO,fă-ți contul pe europafm.ro din timp și intră în el de cum începe Deșteptarea la Europa FM. Doar 10 minute este activ în pagina aceasta butonul care-ți permite înscrierea la concurs!

Dacă răspunzi corect la toate cele 10 întrebări câștigi 1.000 EURO!