A fost arestat preventiv, tânărul reţinut în cazul uciderii doctoriţei din Târgu Mureş

Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost arestat preventiv, azi noapte, după ce poliția a descoperit trupul doctoriţei în vârstă de 32 de ani, într-o fântână din curtea locuinței suspectului.

Victima a fost dată dispărută acum o săptămână. Iniţial, anchetatorii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar apoi s-a dovedit că femeia nu a fost răpită, ci a plecat de bunăvoie.

Vineri, anchetatorii l-au identificat pe principalul suspect, un tânăr de 27 de ani din comuna mureşeană Corunca, şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Procurorii au cerut apoi ca locuinţa suspectului să fie verificată. Acolo a fost găsit cadavrul femeii dispărute.

”Ulterior, în baza solicitării de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, instanţa a admis efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului reţinut. În urma efectuării percheziţiei, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei, care urmează a fi supus autopsiei în cadrul Institutului de Medicină Legală”.

Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, care face cercetări pentru omor.

Potrivit presei locale, doctoriţa Orsolya Benedek, în vârstă de 32 de ani, a dispărut duminică, 11 decembrie, ultima dată fiind văzută în parcarea unui supermarket. Camerele de supraveghere ar fi surprins momentul în care femeia urca într-o dubă. Orsolya Benedek a lucrat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş şi era lector al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, la disciplina de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS