7 zile până la Europa FM Live pe Plajă! 7 lucruri de știut despre concertele de pe plaja dintre Venus și Saturn

Europa FM Live pe Plajă 2017, cel mai așteptat eveniment muzical al anului din sudul litoralului, va avea loc peste fix o săptămână, pe plaja dintre Venus și Saturn. În pregătirea celor trei seri #livepeplaja, rezumăm 7 lucruri importante pentru cei care se pregătesc să petreacă la malul Mării Negre alături de cei mai buni artiști.

1. Intrarea este liberă și nu există restricții privind vârsta

2. Europa FM Live pe Plajă 2017 înseamnă mai mult decât muzică. Urmează trei show-uri cu emoții concentrate și multe surprize pentru cei prezenți, efecte spectaculoase și momente despre care se va povesti mult timp de aici înainte. Pentru a nu strica surprizele, vă lăsăm să le descoperiți direct pe 27,28 și 29 iulie la Europa FM Live pe Plajă 2017.

3. Europa FM Live pe Plajă 2017 se va auzi, la fel ca în fiecare an, în direct pe frecvențele Europa FM și va putea fi urmărit video, în fiecare dintre cele 3 seri, pe www.europafm.ro, dar și pe pagina de Facebook Europa FM.

4. Scena Europa FM Live pe Plajă 2017 va avea o deschidere impresionantă de 65 de metri și o înălțime de 14 metri. Vlad Petreanu a stat de vorbă cu Alexandru Baculea, producătorul general, despre ce presupune pregătirea scenei pentru 27,28 și 29 iulie:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

5. 26 de tiruri fiecare de aproximativ 20 de tone transportă echipamentele necesare celor trei seri #livepeplaja. Doar la ridicarea scenei lucrează în jur de 140 de persoane.

6. Concertele în toate cele trei seri vor începe la ora 19

7. Meteorologii prognozează vreme perfectă în cele trei seri Europa FM Live pe Plaja 2017, iar multe dintre hotelurile din sudul litoralului au primit cereri de rezervare pentru această perioadă cu multe luni înainte, asfel încât cei care vor să participe la concerte trebuie să se grăbească să-și caute cazare sau să ia în calcul drumul și din alte stațiuni, fiind disponibile microbuze pentru navetă, dar și trenuri care circulă regulat – din gara Managalia fiind un drum pe jos de aproximativ 15 minute până la plaja dintre Venus și Saturn.