50 Cent, condamnat

50 Cent a fost condamnat la 3 ani de libertate condiţionată.

Curtis Jackson, cunoscut drep 50 Cent, a pledat vinovat la acuzaţia de vandalism, în timp ce procuratura americană a renunţat la alte trei capete de acuzare privitoare la distrugere şi violenţă conjugală, potrivit unui purtător de cuvânt al Tribunalului Superior din Los Angeles.

Rapperul american a fost acuzat că, în luna iunie, a spart uşa apartamentului fostei sale iubite, fotomodelul Daphne Narvaez, din cartierul Toluca Lake din Los Angeles, după care a început să îşi lovească iubita şi să distrugă mobila, candelabrul şi televizorul.

Daphne Narvaez spune că este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, deşi acesta şi-a recunoscut oficial un singur copil – un fiu – până în prezent.

50 Cent trebuie să mai plătească suma de 7.100 de dolari ca despăgubiri şi o amendă de 2.390 de dolari, iar avocatul rapperului a menţionat că acesta va urma şi şedinţe de consiliere psihologică

În luna august, 50 Cent ar fi riscat o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 46.000 de dolari, dacă ar fi fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, dar, după ce a pledat nevinovat, acesta a acceptat să facă o înţelegere cu procuratura.