Confidenţialitate

5 tipuri de servicii despre care nu știai că le poți plăti în rate (P)

Utilizezi diverse mijloace de plată, pentru cumpărăturile zilnice, achiziții online de produse alimentare, îmbrăcăminte, electronice, electrocasnice, articole pentru casă și grădină. Pe lângă acestea, ai la dispoziție plăți în rate fără dobândă* și pentru o gamă largă de servicii. Iată ce tipuri de servicii poți să achiți în rate prin carduri de cumpărături precum CardAvantaj.

Diverse tipuri de asigurări

Beneficiezi de asigurări pentru locuință, mașină, călătorii și alte tipuri de asigurări la toate firmele de specialitate din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Poți să-ți organizezi mai ușor cheltuielile, pentru că plătești în rateeșalonat sumele aferente polițelor de asigurare. Deții controlul sumelor alocate pentru asigurarea casei, a automobilului sau pentru asigurările necesare la plecarea într-un concediu în străinătate.

Servicii medicale și estetice

Un alt tip de servicii pe care le poți achita în rate sunt cele medicale, pentru diferite specializări: stomatologie, imagistică, oftalmologie, optică medicală, farmacii, laboratoare de analize medicale ș.a. La acestea se adaugă servicii cosmetice și de înfrumusețare, pe care le achiziționezi în rate cu dobândă zero* de la saloanele și clinicile din rețeaua CardAvantaj. Te bucuri de un nivel de viață mai bun și reușești să prioritizezi problemele de sănătate fără grija că nu-ți ajung banii.

Reparații și închirieri auto

O facilitate excelentă pentru posesorii de carduri de cumpărături CardAvantaj este posibilitatea de a accesa diferite servicii auto, cu plata eșalonată. De la reparații, vulcanizare și spălătorie până la revizii tehnice și închirieri auto, găsești în toată țara firme specializate, pentru colaborări eficiente. Activează cardul de cumpărături și cumpără servicii auto în rate de la Toyota cu dobândă zero* prin CardAvantaj.

Servicii financiar-bancare, publice și utilități

Beneficiezi de condiții mai bune de creditare, ai acces la firme de consultanță, la servicii publice și utilități. Accesează detaliile despre avantajele pe care ți le oferă cardurile de cumpărături în rate fără dobândă* și selectează dintre serviciile financiar-bancare disponibile la partenerii CardAvantaj.

Servicii recreative și culturale

Poți plăti în rate fără dobândă* o gamă largă de servicii culturale: bilete la spectacole de teatru, concerte, filme, librării, evenimente educative, expoziții, festivaluri, gale ș.a. Ai acces mai facil la cursuri de perfecționare, recreative, de dezvoltare personală. Prin cardul de cumpărături achiziționezi mai mult decât produse: îți creezi oportunități reale pentru confort financiar și mai multă bucurie în familie.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.