44 de proiecte înscrise la atelierul „Civil Society Pitch” , în cadrul Festivalului One World România

Perioada de înscrieri la atelierul „Civil Society Pitch” din cadrul celei de-a noua ediții a festivalului One World Romania s-a încheiat cu success! 40 de organizații non-guvernamentale și persoane care luptă pentru apărarea drepturilor omului și 24 de regizori și producători de film documentar din România s-au înscris la atelierul ce va avea loc în perioada 26-27 martie la București. Juriul va delibera până pe data de 4 martie, când vor fi anunțate proiectele selectate pentru faza finală a atelierului „Civil Society Pitch”.

Temele proiectelor înscrise la „Civil Society Pitch” reflectă prin diversitatea lor dorința și nevoia societății civile de a face cunoscute subiecte din multe domenii către un public cât mai divers și asta confirmă importanța unui festival de documentar și drepturile omului în România anului 2016.

Situația imigranților, cea a persoanelor fără adăpost, hărțuirea sexuală, violența domestică, egalitatea de gen, efectele sărăciei, utilizarea banilor publici, sistemul electoral, poluarea din București, agricultura urbană, situația Pădurii Letea, legile de tip Big Brother – acestea sunt doar câteva dintre subiectele propuse în proiectele înscrise la atelierul festivalului One World Romania 2016.

Informații complete despre „Civil Society Pitch” găsiți aici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare