Confidenţialitate

3 motive pentru care ar trebui să o urmăriţi pe Caroline Fernolend în următoarea emisiune La Radio cu Andreea Esca

Caroline Fernolend este invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca din această sâmbătă, aşa că trecem în revistă câteva dintre reuşitele ei şi motivele pentru care ar trebui să ne pară rău că nu există mai mulţi români la fel de dedicaţi.

Vicepreşedinte al Fundaţiei Mihai Eminescu Trust, Caroline Fernolend îşi dedică întreaga activitate pentru conservarea tradiţiei româneşti şi deyzvoltarea turismului cultural în satele din Transilvania.

Caroline Fernolend a adus 11.00 de turişti în Viscri, destinaţia de vacanţă a Prinţului Charles din Marea Britanie

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti în sat, Fundaţia Mihai Eminescu Trust a iniţiat turismul cultural, ajutând locuitorii din Viscri şi împrejurimi să îşi amenajeze camerele, să înveţe limbi străine, şi organizând anual cursuri de zidari şi tâmplari.

Prinţul Charles al Marii Britanii se numără printre persoanele publice care nu numai că sunt interesate de frumuseţile României, ci şi de promovarea ei, Alteţa Sa având o casă cumpărată la Viscri.

Viscri nu este singurul sat restaurat de Fundaţia Mihai Eminescu Trust. 25 de sate din Transilvania şi împrejurimi, printre care şi Malâncrav, au fos incluse în proiectele fundaţiei al cărei vicepreşedinte este Caroline Fernolend.

Caroline Fernolend a recuperat şi prima casă naţionalizată din satul Viscri

Prima casă naţionalizată din Viscri, construită în urmă cu 200 de ani, a ajuns în administrarea CAP-ului şi s-a transformat în ruină. După ce Caroline Fernolend a recuperat-o, a devenit destinaţia ambasadorilor Franţei şi Germaniei.

Caroline Fernolend a primit Crucea de Merit în Rang de Cavaler a Ordinului de Merit al Germaniei

Distincţia i-a fost acordată în acest an, în luna aprilie, de către preşedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck. Singura decoraţie a Republicii, aceasta este acordată pentru merite deosebite în domeniile politic, cultural, economic, academic sau de voluntariat.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca va putea fi urmărită şi VIDEO pe europafm.ro şi pe pagina de Facebook La Radio cu Andreea Esca, sâmbătă, de la ora 12:00. Aţi ratat o ediţie? O puteţi revedea aici.