Confidenţialitate

3 modele de covoare pentru living pe care să le iei în calcul atunci când schimbi designul camerei (P)

Din când în când, vine un moment în viața oricărei persoane când simte nevoia să-și îndrepte atenția asupra locului în care își petrece cel mai des timpul, respectiv propria locuință. Simte nevoia să se implice mai mult în ceea ce privește designul camerelor, înlocuirea mobilierului cu unul cu care rezonează mai mult și achiziționarea unor obiecte de impact, care să transforme cu totul atmosfera camerei.

Unul dintre cele mai des trecute cu vederea astfel de obiecte îl reprezintă chiar cel pe care pășești zi de zi, respectiv covorul din living. Îți porți pașii pe suprafața sa atât de des, încât nu mai conștientizezi existența sa. Și tocmai de aceea a sosit momentul să îl înlocuiești. Iar dacă podelele tale sunt îmbrăcate în mochetă, poate că este timpul să faci un upgrade.

Iată, așadar, 3 modele de covoare pentru living pe care să le iei în calcul atunci când schimbi designul camerei:

  1. Covorul pentru living super soft, cu textură de blăniță.

Turcoaz, crem, mov sau gri închis sunt doar câteva dintre culorile pe care le poți avea în camera ta de zi. Asta dacă alegi să-ți cumperi un covor cu textură de blăniță, care să-ți mângâie tălpile la fiecare pas.

Textura covoarelor este extrem de importantă, mai ales dacă ești genul care umblă desculț prin casă mai tot timpul. Pe lângă interacțiunea cu corpul tău, aceste elemente sunt extrem de importante pentru că aduc în discuție și estetica și designul camerei tale, care poate fi puternic influențat de culoarea aleasă.

Imaginează-ți doar cum ar arăta o nuanță portocalie în mijlocul sufrageriei tale. Ar fi un suflu proaspăt de viață, care ți-ar oferi energie când îl privești, nu?

  1. Covor pentru living Oyo Concept cu print digital.

Te-ai plictisit de modelele monocrome? Atunci ai o gamă largă de printuri din care poți alege, chiar și atunci când ai cele mai mari pretenții. Țesăturile fine ale acestor elemente de desing satisfac cele mai aspre criterii ale consumatorilor, reușind să replice cu succes modele pe care le vezi online și chiar și tot soiul de tablouri complicate.

Deși aceste produse au prețuri puțin peste medie, trebuie să știi că beneficiază de avantajul de a putea fi spălate la mașină, ceea ce nu poate fi spus despre multe tipuri de covoare, pentru a căror curățare petreci foarte mult timp.

  1. Covoare de living țesute.

În ultima perioadă, modelele tradiționale, țesute, au început să se afle la mare căutare, mai ales în cazul caseor de vacanță create și mobilate într-un stil rustic foarte interesant. Sunt, poate, acele covoare pe care părinții și bunicii le puneau de obicei în camera de zi sau în bucătărie, pe holuri saau în dormitoare.

Așadar, este cumva de la sine înțeles dacă aceste modele nu reprezintă neapărat principala ta alegere când vine vorba de schimbarea designului casei tale. Cu toate acestea, ai putea să le iei în calcul, pentru că, potrivit străinilor, acestea sunt adevărate comori ale bunului gust.

La ce să acorzi atenție atunci când îți cumperi un covor pentru living 

  • Fii sigur că știi cât spațiu ai la dispoziție.

Nimic nu poate fi mai neplăcut decât să cumperi un covor mult prea mare. Din contră, dimensiunile acestuia pot contribui la crearea iluziei unei camere mai spațioase decât în realitate sau, din contră, pot încărca spațiul în mod inutil, determinând astfel o senzație de prea plin și de disconfort, acel sentiment pe care numai un surplus de obiecte așezate într-un spațiu prea mic îl poate descrie.

  • Acordă atenție suplimentară calității produsului pe care-l achiziționezi.

Încearcă să cumperi un produs de calitate, de la branduri cunoscute pentru crearea unor astfel de elemente durabile. Mai mult, aruncă un ochi la materialele din care este realizat acest element de design, înainte de a achiziționa unul.

  • Interesează-te cu privire la modalitatea de curățare.

Oricât de mult ți-ai dori, unele covoare nu pot fi spălate și curățate acasă. Tocmai de aceea, trebuie să te asiguri că, dacă achiziționezi un astfel de produs, ai mijloacele necesare pentru a-l duce la o spălătorie specială.

Foto: Lida Sahafzadeh/Unsplash